Miasto Stołeczne Ryga > Dom Kotów
Pomysły na rozwój DRŁ
Tobiasz von Richtoffen:
Proszę mi wybaczyć... ale cała reszta mikroświata otwarcie drwi z Nordaty i państw na niej położonych. Naprawdę najlepszą opcją będzie przyłączenie się gdzieś indziej, proszę mi uwierzyć. Nawet jako wyspa Łotwa miała by lepszą sytuację.
Andris Valter:
Zatem gdzie Pan proponuje? Ogólnie chciałbym nawiązać przyjazne stosunki z Republiką Bialenii i Królestwem Batawii.
Tobiasz von Richtoffen:
Nawiązanie stosunków swoją drogą, a nie musi Pan koniecznie żyć na tym kontynencie :) Oczywiście Batawia to bardzo dobry wybór.
Wybór z mojej strony jest oczywisty, bowiem sam pochodzę z tego kontynentu, a jest to kontynent południowy (którego nazwy zapomniałem, ale proszę dać mi chwilę na przypomnienie :D). Istnieje na nim już trójka państw- Republika Ludowa Siedmiogrodu, Maharadżat Tirimurdzi i Królestwo Aryunu. Mamy nawet własny Kongres Wspólnoty Kontynentu Południowego gdzie każde państwo wystawia swojego delegata i wszyscy mają równe prawa, a gdyby zaproponował Pan takie coś na Nordacie, to nawet by Pan nie zauważył jak szybko Bialenia by Łotwę zaanektowała, co ma często w zwyczaju ;)
Andris Valter:
Proszę o podanie nazwy. Jestem chętny by tam właśnie osiedlić Łotwę i zawrzeć sojusze z tymi państwami oraz mieć głos w Kongresie.
Tobiasz von Richtoffen:
Tak jak na razie wygląda Kontynent Południowy. Proszę mnie nie męczyć o nazwę :D Przy tysiącach postów na 3 państwach stowarzyszonych trudno mi to znaleźć, ale obiecuję że jeszcze dziś podam :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej